ORGANIZATORIFUNDAȚIA COMUNITARĂ BRAȘOV

Avem viziunea de contribui la dezvoltarea unor comunități solidare, generoase și cu inițiativă, care își pun în practică ideile pentru bucuria de a trăi și de a crește împreună în zona Brașovului.

Misiunea noastră este de a mobiliza resurse locale pentru susținerea unor inițiative care vin în întâmpinarea nevoilor din comunitate. Facem acest lucru în mod transparent și asumat pe termen lung, creând o țesătură de încredere și implicând donatorii și comunitățile.

Valorile noastre sunt: încredere, generozitate, responsabilitate, implicare, bucurie și adaptabilitate.

Fundaţiile comunitare ajută comunităţile să îşi folosească resursele pentru a se dezvolta și pentru a crește impactul donaţiilor în comunitate.

Pentru a cunoaște toate programele fundației vă invităm să vizitați site-ul Fundației Comunitare Brasov


Ambasadoare

Doamnele #ambasadoare sunt cele care se implică an de an în organizarea Cercului de Donatori, alături de echipa executivă a Fundației Comunitare Brașov. Le mulțumim pentru prezență, autenticitate, inteligență și dorința de a contribui ca de fiecare dată la magia Cercului.

Vă invităm să le cunoașteți mai jos:


Echipa

Echipa noastră mică, dar activă și puternică. Avem alături de noi oameni valoroși: avem prezentator care face magie, avem Director Executiv, care se ocupă și de comunicare, alături de o voluntară cu inițiativă, avem Manager de Program, Asistent de Program, avem specialist IT și avem grafician. Le mulțumim pentru efort și energie! Îi prețuim pentru cine sunt și ce fac an de an pentru Cerc.

Vă invităm să îi cunoașteți mai jos:


CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Program Assistant
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CU SUSȚINEREAPARTENERII EVENIMENTULUI
SPONSORI IN KIND

FINANȚATOR AL FUNDAȚIEI