CONCEPTUL EVENIMENTULUIEste un eveniment de strângere de fonduri în cadrul căruia participanții au șansa de a dona inteligent, adică află povestea direct de la beneficiari, înțeleg impactul donației lor și urmăresc evoluția proiectului fiind ținuți la curent ulterior prin newsletterul donatorului.

În Braşov, Fundaţia Comunitară Braşov alături de grupul de ambasadoare ale Cercului de Donatori au organizat deja 10 ediţii de Cercuri de Donatori, în cadrul cărora peste 810 de donatori au susţinut 27 de proiecte locale cu fonduri în valoare de 315.492 de lei.


Cum se întâmplă magia?

Te invităm să intri în atmosfera evenimentului privind clipurile edițiilor anterioare .


Cum te poți implica?

Donează pentru cauza sau cauzele cu care rezonezi după ce afli povestea direct de la beneficiari și le înțelegi nevoia.

La ediția a 10-a, din aprilie 2022, am readus Cercul în sală, live și am reușit să păstrăm emoția la fel de intensă, interacțiunea dintre prezentator și audiență a fost la fel de vie, energizantă și generatoare de râsete copioase.

Matematica implicării filantropice a însemnat: 79 de donatori individuali și 29 de companii mici și medii au susținut cu 72.927 de lei 3 proiecte locale, având ca beneficiari: 204 copii și adulți:

* 10% din cuantumul total al donațiilor a fost alocat pentru costurile de organizare ale evenimentului


La cea de-a unsprezecea ediție, care va avea loc, pe data de 28 noiembrie 2023, ne dorim să strângem peste 40.000 lei pentru 3 proiecte locale.

În această ediție ne mobilizăm împreună ca să susținem proiecte care vizează comunități vulnerabile, care au fost afectate de pandemie, proiecte care produc schimbare în bine și au propuneri viabilede rezolvare a nevoilor. Vă propunem să susținem proiecte care găsesc soluții pentru problemele legate de sănătatea mintală, educația anti-bullying și alte provocări de natură emoțională și psihologică accentuate sau declanșate de cele două crize succesive: pandemia și războiul din Ucraina.

Cum creăm Cercul de bine al comunității?

Juriul Cercului este format din 2 membri ai echipei executive a Fundației Comunitare Brașov și 4 ambasadoare.

Împreună facem magia să se întâmple!

Îți mulțumim pentru că și tu crezi într-o comunitate mai bună!


CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Program Assistant
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CU SUSȚINEREAPARTENERII EVENIMENTULUI
SPONSORI IN KIND

FINANȚATOR AL FUNDAȚIEI