Tony Galeș


Antoneta Galeș este una dintre doamnele #ambasadoare care se implică an de an în organizarea Cercului de Donatori. Îi mulțumim pentru prezență, autenticitate, inteligență și simțul umorului. Ne bucurăm că s-a implicat din nou în grupul minunat al doamnelor ambasadoare ale Cercului de Donatori și a contribuit ca de fiecare dată la magie. Astăzi este despre ea.

Ce simte Tony despre Cerc:
”Cercul de Donatori este o formă geometrică prin care ne dorim să includem Binele în comunitatea orașului nostru. Sunt activă în proiectele pe care le susține Cercul de Donatori din dorința de a face ceva pentru noi toți, pentru Binele care se întoarce ca într-un cerc.”

Tony a decis să se dedice consultanței în dezvoltarea oamenilor și a organizațiilor după peste 20 de ani de experiență în domeniu. Până în 2018 a fost director de resurse umane, comunicare și dezvoltare într-o companie importantă din retail.

Ca trainer, coach și consultant, toate acțiunile sale sunt îndreptate către crearea unui mediu care să pună în valoare calitățile și punctele tari ale fiecărui om. În 2019 a publicat Caietul Fericirii, un instrument pentru creșterea capacității de atenție și observație, de analiză a gândirii, care are drept consecință creșterea nivelului stării de bine.


CONTACT

Program Manager
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Program Assistant
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CU SUSȚINEREAPARTENERII EVENIMENTULUI
SPONSORI IN KIND

FINANȚATOR AL FUNDAȚIEI