Donează

Știm cât de mult contează pentru beneficiarii cauzelor înscrise fiecare gest de Bine al tău! Noi îți mulțumim și, dacă ne permiți să le transmitem datele tale, știm că și minunații oameni din organizații așteaptă cu bucurie să afle despre tine.

Acest formular reprezintă un angajament de plată. Pentru buna desfășurare a evenimentului, mă angajez să fac plata contribuției mele până pe 9 aprilie 2021. Prin completarea prezentului formular sunt de acord cu Termenii și Condițiile Cercului de Donatori Brașov și cu reținerea a 10% din suma cu care susțin proiectul, pentru acoperirea costurilor de organizare a campaniei de fundraising și de monitorizare a fondurilor acordate prin Cercul de Donatori Brașov* Datele de contact sunt păstrate strict pentru uzul intern al organizatorilor şi nu vor fi transmise unei terțe părți fără acordul dumneavoastră. * Fundaţia Comunitară Braşov solicită cauzelor care strâng fonduri la Cercul de Donatori Braşov o raportare financiară care detaliază felul în care au cheltuit sumele primite de la donatori. În decursul a cel mult un an de la momentul donaţie, donatorii vor primi informaţii referitoare la rezultatele proiectului/cauzei pe care au susţinut-o.

Fundația Comunitară Brașov

AKRO